• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutranji list

12.03.2016

13:10

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) U ČELJUSTIMA KROKODILA: Pas nije ni slutio šta ga čeka, zver ga je u sekundi progutala!

Zanimljivosti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) U ČELJUSTIMA KROKODILA: Pas nije ni slutio šta ga čeka, zver ga je u sekundi progutala!

Podeli vest

Dobroćudni australijski ovčar igrao se s još jednim psom na plaži u sklopu zaštićenog parka Isimangaliso, koji se nalazi na istoku Južnoafričke Republike

U jednom trenutku utrčao je u plićak, ali nije ni slutio kakva opasnost vreba tik ispod površine. Na zaprepaštenje drugoga psa, u sekundi je nestao nakon što ga je iznenada zgrabio krokodil, koji je strpljivo čekao svoj ručak.

Pokušao je da se iščupa iz reptilovih čeljusti, ali bez uspeha i nakon samo nekoliko sekundi površina vode je postala ponovo jezivo mirna, a ražalošćeni pas koji je ostao na suvom počeo je da laje.

Sve je ovo snimila Danijela Devenport (24) iz Kejp Tauna, koja se igrom slučaja našla na lokaciji udaljenoj nekoliko stotina metara. Na snimku se može čuti kako govori 'Poješće ga', a zatim i 'Nema ga više...'.

- Nisam imala nikakvu kontrolu nad onim što se događalo. Bila sam barem 500-600 metara udaljena, bila sam potpuno bespomoćna, nisam znala šta bih učinila- izjavila je užasnuta devojka.

Tragedija je da je pas otrčao ravno prema krokodilu koji ga je u sekundi zgrabio. Dva dana nisam mogla da izbacim iz glave taj prizor. Nisam znala šta bih učinila sa snimljenim materijalom. Najviše me šokirala činjenica da je pas tako brzo nestao- ispričala je Danijela, čiji je snimak na kraju završio na Jutjubu.

On je opisala i trenutak kojeg nema na snimku, a dogodio se pet minuta nakon tragedije. 'Vidjela sam da su na mesto događaja došli vlasnici psa, tražili su ga... Videla sam i dvojicu ribara koji su im prišli, čini mi se da su im oni rekli šta se dogodilo- ispričala je Danijela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija