• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jurtarnji list

12.03.2016

19:39

(VIDEO) UŽAS U ZOO VRTU:  Izveo je mladu lavicu u šetnju, u trenu usledio je strahovit napad

Zanimljivosti

(VIDEO) UŽAS U ZOO VRTU: Izveo je mladu lavicu u šetnju, u trenu usledio je strahovit napad

Podeli vest

Jedan radnik zoološkog vrta u ruskom gradu Vladimir došao je do "briljantne ideje" kako bi bilo dobro da prošeta mladu lavicu i to u javnom parku! Snimak prikazuje krotitelja i lavicu kako se igraju u snegu, ali fokus životinje je brzo prešao na dete koje se igralo u blizini

Lavica se zaletela na dete, srušila ga na tlo i zarila zube negdje u predelu vrata. U pozadini se čuju i vapaji očajne majke koja urla na krotitelja.

- Maknite ga s mog deteta!

Čovjek je ubrzo dotrčao do lavice, odvukao je, a dete u suzama pohitalo je mami u zagrljaj.

U zoološkom vrtu su šokirani događajem, ipak naglasili da lavica Faria nikada nije pokazivala znakove agresije...

- Samo se igrala...

Priču je 'popila' i dečakova majka koja neće tužiti ZOO.

- Dečak je nepovređen, samo mu je kaput uništen. Mama je zaključila kako se ništa ozbiljno nije dogodilo, te da neće nikoga tužiti policiji - rekli su sa olakšanjem u Zoo vrtu.

EVO KAKO SE SVE ODIGRALO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baba

pre 8 godina

kakva stoka od ljudi .....a ne poznaju zivotinje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija