• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bulevar.rs/informer.rs

21.03.2016

17:52

(FOTO) KORISNICI FRAPIRANI: Koristili smo njihov sapun i sada nam raste biljka iz otvora u kadi

Zanimljivosti

(FOTO) KORISNICI FRAPIRANI: Koristili smo njihov sapun i sada nam raste biljka iz otvora u kadi

Podeli vest

Kozmetička kompanija pod nazivom “LUSH“ pravi prirodne proizvode i ne testira ih na životinjama

Jedan proizvod kompanije “LUSH“ izazavao je mnogo pažnje, jer može da izazove rast biljke u cevovodu u kupatilu. 

HRSKAVI EFEKAT: Ishrana u tišini utiče na smanjenje unosa hrane!

(VIDEO) BESNI STE? Konačno postoji mesto gde možete da lomite stvari!

Nekoliko korisnika preparata “Visi Medžik Masl Masaž“ postavljalo je fotografije kako im je iz odvoda u kadi ili tuš kabini počela da raste biljka. Iako izgleda simpatično, mnogi su zabrinuti da može da se napravi veća šteta u cevima. 

 - Pre par nedelja mi je prijatelj kupio preparat od 'LUSH' kompanije. Neko vreme ga nisam koristio. Semenke sa otpadale sa sapuna i upadale u odvod. Da skratim priču, sa mnom se sad tušira mali prijatelj koji viri iz rupe na kadi . napisao jedan momak na Tviteru.

Naime, grešku nije napravila kompanija, već pomenuti sapun sadrži semenke koje se otapaju u kontaktu sa kožom i tako puštaju prirodna ulja koja neguju. Na upustvu za ovaj sapun piše da se čuva na hladnom i suvom mestu i da ne bude izložen Suncu. 

Mnogi korisnici su ustanovili da vlažno i toplo okruženje pogoduje semenkama, pa tako iz njih niče nepoznata biljka.

 

 

 - Koristimo oragnski aduki pasulj koji pravi odličnu teksturu za masažu. Da bi se semenke razvile potrebno je par dana i vlažno okruženje. Iako znam da neki sad imaju problema sa cevovodom, ovo je barem znak da je naš produkt prirodan -  kazala je Helen Embrosen jedna od osnivačica kompanije za “Bazfid“.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija