• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

25.03.2016

18:53

(VIDEO) UMESTO TUČE POLJUBIO JE PANDURA U USTA: Usledila je neviđena frka, koja je završila na Jutjubu!

Zanimljivosti

(VIDEO) UMESTO TUČE POLJUBIO JE PANDURA U USTA: Usledila je neviđena frka, koja je završila na Jutjubu!

Podeli vest

Kada se jedan policajac u kineskom gradu Liuzhouu pokušao da uhapsi prestupnika, nije očekivao da će se ovaj na takav način odupreti privođenuju

Kineski mediji pišu da je muškarac pod imenom Huang navodno vodio ilegalni štand s hranom kada je policija došla kako bi ga uhapsila. S jednim od policajaca Huang je započeo verbalnu prepirku, ali umesto da upotrebi teže reči ili pesnice, on je policajca poljubio u usta.

Bolje da nije to uradio, jer je policajac potom potpuno izgubio kontrolu, a pridružile su mu se i kolege. U jednom trenutku više policajaca krenulo je na "ljubitelja", kome su u pomoć potom priskočili prijatelji i žena s tiganjem u ruci.

Sve se okončalo neviđenom gužvom koja je završila na Jutjubu, a potom i u svetskim medijima.

Huang je na kraju ipak završio u pritvoru, a još se ne zna da li će i policajac odgovarati zbog gubitka kontrole usled poljupca...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija