• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

29.03.2016

17:21

OD BESKUĆNICE DO MILIONERKE! I to zahvaljujući haljini od bombona!

Zanimljivosti

OD BESKUĆNICE DO MILIONERKE! I to zahvaljujući haljini od bombona!

Podeli vest

Životna priča ove Britanke je dokaz da u životu nikad ne treba da odustanete. Ako nemate ideju kako da sredite svoj život, možda će upravo ona da vam bude uzor

Zbog finansijskih problema, Sara Brajan je odlučila da rizikuje i da neobičnom kreacijom skrene pažnju na svoj talenat, nadajući se da će joj se isplatiti. Njena haljina od bombona spasila je i nju i njenu decu od teškog siromaštva.

Sara Luis Brajan, pre godinu dana, nije imala novac da plati kiriju i morala je da napusti porodičnu kuću. Bivša kozmetičarka je bila prinuđena da se osloni na ljubaznost svojih prijatelja, koji za nju i dvoje dece pronašli smeštaj. Ali, pošto je dizajnirala haljine od “Skittles” bombona, na dobrom putu je da postane milionerka.

- Zatrudnela sam u 14. godini i imam 13-godišnjeg sina. Pre godinu dana nisam imala ništa, ni novčića. Nisam mogla da platim stan i preselila sam se sa svojom decom kod prijatelja - rekla je Sara.

Ideja da kreira ovakvu haljinu sinula joj je u snu. Provela je šest sati dnevno na dizajniranju i izradi haljine koja sadrži 145 kesica “Skittles” bombona i 90 bočica lepka.

Pošto je postavila fotografiju šarene kreacije na društvene mreže, postala je viralna, a Sarin talenat je uočila kompanija odeće “Ripleys”. Bili su impresionirani i zamolili su je da napravi za njih kolekciju torbi i haljina, koja će se zvati po njenom imenu.

Njenu odeću sada nosi zvezda britanskog Velikog brata, Kloi Džesmin.

 

 

Od tada je dizajnirala haljinu od 3.000 papirnih cvetova maka za britansku dobrotvornu organizaciju, koja pomaže kraljevsku mornaricu, britansku vojsku, vazdušne snage, veterane i njihove porodice “Royal British Legion”.

Sara je imala teške trenutke u svom životu, a ovom poslu se okrenula da bi svojoj deci pružila bolji život. Haljina od šarenih bombonica joj je pomogla da vrati svoj dom i kupi sportski automobil.

Danas živim san iz kojeg se ne želim da se probudim – rekla je Sara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija