• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Net.hr/Informer.rs

31.03.2016

16:20

(FOTO) OGORČENI MOMAK! Napisao pismo devojkama, a odgovor ga potpuno pokopao!

Zanimljivosti

(FOTO) OGORČENI MOMAK! Napisao pismo devojkama, a odgovor ga potpuno pokopao!

Podeli vest

Nezadovoljni muškarac, iz Toronta, lepio je pismo po ulicama grada, u kojem je naglasio da žene nikako ne vole dobre momke

Fotografija pisma je objavljena na Tviteru, a veliki broj se složio sa autorom, kao i činjenicom da ga nijedna više neće hteti.

U pismu je pisalo sledeće:

U redu dame, kapiram. Vi ne želite prijatno večernje čavrljanje. Vi ne želite da vas džentlmen isprati do automobila. Vi ne želite prijatnog lika koji će vam pomoći da odnesete namirnice ili da vam pridrži vrata.

Dobro, plašite se dobrih momaka. Pretpostavljam da mi moramo da patimo i gledamo kakovam srce iznova i iznova slama smeće, u koje ste zaljubljene. Samo želim da znate da nije lako, i veoma je bolno gledati vaš pad. Dajte šansu dobrim momcima da vam pomognu kako bi se manje plašile sveta.

Veliki broj korisnika ove društvene mreže se složio sa dečkom, ali je jedna korisnica ipak napisala da ako želi seks sa nekom devojkom,  ne treba da je naziva glupačom i idiotom, samo zato što se napalila na nekog delikventa koji nema budućnost. Po njenim rečima to je faza koja dođe i prođe.

HIT! Napisao pismo bivšem dečku svoje devojke!

DIRLJIVA PRIČA O OCU (27) koji je na samrti sinu ostavio pisma

MISLIO JE DA SE IZVUKAO SA PRELJUBOM! Onda je dobio pismo i onesvestio se!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija