• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2016

17:54

(VIDEO) IZAZOV ZA HRABRE Besplatno spavanje sa ajkulama!

Zanimljivosti

(VIDEO) IZAZOV ZA HRABRE Besplatno spavanje sa ajkulama!

Podeli vest

Akvarijum u Parizu će biti otvoren za posete onim koji budu želeli da prespavaju u prvoj podvodnoj spavaćoj sobi Airbnb-a na svetu

Ova prostorija je smeštena u rezervoaru koji predstavlja dom 35 ajkula, među kojima su i one vrste koje izazivaju strah i jezu kod nekih ljudi.

Na ovaj način, svi oni koji obožavaju podvodni svet, a naročito ove morske nemani, moći će da prespavaju sa njima.

Gosti će spavati 10 metara ispod nivoa vode u bazenu u kome se nalazi više od tri miliona litara vode.

airbnb.co.uk

Ovaj akvarijum je ponudio svima šansu kroz takmičenje da od 11. do 13. aprila nauče nešto više o životinjama koje imaju lošu reputaciju.

Svake noći četvoro ljudi će biti u spavaćoj sobi sa Fredom Bojlom, svetskim rekorderom u ronjenju koji se bavi podvodnom fotografijom i predavanjima o ajkulama. On će posetiocima prirediti ples sa ajkulama, a onda ih povesti u obilazak tokom kog će objasniti kako ajkule žive, zašto su u tolikoj meri neshvaćene i zašto imaju toliki značaj u okeanskom ekosistemu.

airbnb.co.uk

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija