• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

08.04.2016

20:59

UŽASNA GREŠKA SUDA! Amerikanac proveo 33 godine u zatvoru, a nije kriv!

Zanimljivosti

UŽASNA GREŠKA SUDA! Amerikanac proveo 33 godine u zatvoru, a nije kriv!

Podeli vest

Amerikanac koji je proveo više od tri decenije u zatvoru oslobođen je danas pošto su vlasti utvrdile da nije počinio zločin za koji je kažnjen

Sud u američkoj državi Virdžinija saopštio je da na osnovu DNK dokaza utvrdjeno da Kit Alen Harvard nije kriv ubistvo Džesija Perona 1982. godine i silovanje njegove supruge.

Harvard je bio mornar na nosaču aviona Karl Vinson, koji je bio pozicioniran u brodogradlištu u blizini kuće žrtava u vreme kada se zločin dogodio.

Jedan čuvar je identifikovao Harvarda kao muškarca kojeg je video da ulazi u bodogradilište noseći krvavu uniformu, medjutim žena koja je silovana nikada ga nije identifikovala kao napadača.

Dokazni postupak tužilaštva najviše se oslanjao na izjave dvoje stručnjaka koji su naveli da se Harvardovi zubi poklapaju sa ugrizom na nozi napadnute žene. Nijedan drugi fizički dokaz nije povezvao Harvarda sa zločinom.

SKANDALOZNA GREŠKA AMERIČKOG SUDSTVA! 20 godina držali pogrešnog čoveka u zatvoru zbog ubistva!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17