• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

11.04.2016

14:39

(VIDEO) OBJASNILA! Baba od 70 godina skinula kimono i ostavila žiri bez teksta!

Zanimljivosti

(VIDEO) OBJASNILA! Baba od 70 godina skinula kimono i ostavila žiri bez teksta!

Podeli vest

Na audicije za talent šou zaista dolaze razni ljudi. Neki su fenomenalni izvođači, pevači, plesači, a neki su došli čisto rekreativno. Iako nije organičeno do koliko godina treba da imate da biste se prijavili, stariji ljudi se ređe odlučuju za taj korak

Na audiciji za "Italija ima talenat" prijavila se jedna žena, Tomoko, koja je potpuno oborila s nogu, kako žiri tako i publiku. Za početak, niko nije mogao da poveruje da ona ima 70 godina i da tako dobro izgleda. 

(VIDEO) RUSKI ČOVEK OD ČELIKA: Nikako ne pokušavajte sami ovu demonstraciju snage!

Došla je u Italiju iz Japana i tu je ostala. Radila je kao glumica i pevačica u pozorištu, ali je u šou došla da pokaže svoj drugi talenat. Skinula je kimono i ... zaplesala oko šipke!

Salom je zavladalo opšte oduševljenje, ali i neverica.

(VIDEO) TALENAT ZA ŠOKIRANJE: Snimak koji je teško i odgledati do kraja!

(VIDEO) ŽIRIJU POISPADALE OČI Gologuzani zapalili šou!

(VIDEO) EROTSKIM PLESOM ZAPALILA ŠOU Žiri momentalno doživeo orgazam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija