• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cosmopolitan.rs /informer.rs

27.04.2016

17:32

KOSMIČKE KOMBINACIJE! Najbolji horoskopski parovi među kojima vlada najjača strast!

Zanimljivosti

KOSMIČKE KOMBINACIJE! Najbolji horoskopski parovi među kojima vlada najjača strast!

Podeli vest

Između Jarca i Bika vlada ogromna privalčnost, a izmedju Raka i Ribe kosmička povezanost

1. Ovan i Vodolija 

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom. 

2. Bik i Rak 

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumeju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak umeju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu s lakoćom i uživanjem.

OVAN VOLI GRUBO, STRELAC TO RADI JAVNO: Najbolja seks poza za njegov horoskopski znak! 

3. Blizanci i Vodolija 


Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu. Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Zato će maksimalno uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna. 

4. Rak i Ribe 

Između njih vlada kosmička povezanost. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu oseća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće. 

5. Lav i Stelac 


Nivo strasti je visok kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima s partnerom, tako i u ispunjenju životnih ciljeva. Vrlo su harizmatični i zrače čudnom energijom zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu. 

6. Vaga i Bik 

Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine. 

7. Devica i Blizanci 


Kod ova dva znaka inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Takođe, poseduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima, što ih čini idealnim spojem. Uživaju u mirnoj sredini, druženju s prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima. 

8. Škorpija i Rak 

Škorpija i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpija važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je reč o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno. 

ONI APSOLUTNO DOMINIRAJU! Evo koji znakovi imaju najjače adute prilikom zavođenja!

9. Strelac i Ovan 


Entuzijazam i velika količina energije vladaju ovom kombinacijom. Iako postoji verovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome šta naume. 

10. Jarac i Bik 

Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik poseduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje večno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta. 

11. Ribe i Škorpija 


Pripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj povezanosti i prijateljstvu pre svega. Ljubav će se roditi nesvesno, ali može trajati i do kraja života. 

12. Device i Ribe 

Devica i Ribe predstavljaju ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače. Osoba u znaku Ribe u Devici može pronaći sigurno sklonište i čvrst oslonac koji joj je u životu često potreban. S druge strane, osoba u znaku Ribe Devici može priuštiti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova. 

DA LI JE ZALJUBLJEN U VAS? Lav Lav će biti sav ulickan, a od Riba nećete moći da živite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija