• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

03.05.2016

22:50

(VIDEO) BAJKERI MEKOG SRCA! Ono što oni rade sigurno niste očekivali!

Zanimljivosti

(VIDEO) BAJKERI MEKOG SRCA! Ono što oni rade sigurno niste očekivali!

Podeli vest

Postoji niz negativnih predrasuda vezanih za bajkere. Oni se najčešće posmatraju sa nepoverenjem i važe za nasilne, nemoralne, kriminalne tipove. Međutim, kao i sa svim predrasudama to ne mora uvek da bude tačno, bar ne u ovom slučaju

Ova grupa bajkera je svoje živote posvetila pomaganju deci koja su prošla kroz traumatično iskustvo u životu.

POLJACI NE PUŠTAJU PUTINOVE BAJKERE: "Noćni vukovi" zaustavljeni na granici!

Primer njihove humanosti je podrška koju su pružili malom dečaku Miki, koji je žrtva zlostavljanja. Naime, dečak je morao da svedoči protiv svog zlostavljača, što je veoma teško i za mnogo starije od njega. Znajući to članovi BACA-e (Bikers against child abuse- Bajkeri protiv zlostavljanja dece) došli su u sudnicu i pratili šta se dešavalo, time pruživši potrebnu podršku dečaku.

- Pošto dete gleda u nas, koncentriše se na nas i zna zašto smo tu - rekao je jedan od bajkera.

(FOTO/VIDEO) PAKETIĆI STIGLI NA MOTORIMA! Bajkeri Deda Mrazovi odneli poklone deci ometenoj u razvoju!

Osim što posećuju sudnicu bajkeri mekih srca provode vreme sa zlostavljanom decom i van nje, igraju se sa njim, vode ih u školu ili na terapiju. U suštini bave se decom i pružaju im sve što im je potrebno.

U video možete da pogledate kako izgleda dan sa njima.

ZVEZDE DANA Bajkeri će štititi maltretiranu devojčicu (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija