• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: express.hr/Informer.rs

04.05.2016

13:59

UŽAS NA TAJLANDU! Prostitutke se prodaju kao običan komad mesa!

Zanimljivosti

UŽAS NA TAJLANDU! Prostitutke se prodaju kao običan komad mesa!

Podeli vest

Tajlandske vlasti su nedavno uhapsile pijanog američkog turistu zbog javnog seksa sa mladom prostitutkom, i tako izazvale neviđen skandal

Povodom hapšenja 49-godišnjeg brokera Bena Bartanija na Tjaladu pošto je javno imao seks u noćnom klubu sa 20-godišnjakinjom, New York Post je objavio reportažu novinara koji je istrživao prostituciju u toj zemlji.

U opisu novinara Majkla Kaplana stoji da u glavnoj ulici u Patajiu postoji bezbroj natpisa na izlozima sa praktično golim devojkama, na kojima piše device ili slatkice. On je objasnio da je uzrok brutalnoj prostituciji na Tajlandu strašno siromaštvo na severu zemlje.

PREVASPITAVANJE NACIJE! Francuska zabranila prostituciju, KAZNA ZA KLIJENTE 3.750 EVRA!

On je naveo da je 20 posto tamošnjih prostitutki zaraženo HIV-om, kao i to da se svake godine hiljade pohotnih zapadnjački turista ne obazire na pravila da se seks sa osobom mlađom od 15 godina ne smatra seksom sa pristankom.

- Novac im je potreban kako bi prehranile porodicu. Iako uzgajaju bivole i rižu veoma su siromašni. Ovo je jedan od načina da se skupi novac za potreban alat - objasnila je jedna od prostitutki.

Porodica naravno nemaju pojma čime im se ćerke bave, najčešća zabluda koje im one prodaju jeste da su zaposlene kao birokrate na nekom dobrom mestu.

- Najgore mi je kada mi dođe pijana mušterija. Može da radi šta hoće, odbije da stavi kondom ili čak i da me pretuče, što mi se već jednom desilo. Urlao je na mene, a ja ga nisam razumela ni reč. Zatim se ralete na mene, zamahnuo da me udari, ali sam se na vreme izmakla. Nisam imala toliko sreće drugi put kada me je dokačio. Zgrabila sam torbu i pobegla - ispričala je izvesna Lin.

(VIDEO) PANIKA ZBOG ELITNE PROSTITUTKE: Radila je kao eskort dama, a sad piše autobiografiju!

Uz bolest, zlostavljanje i opasnost teško je reći koliko je tačno isplatljivo prodavati svoje telo za 28 dolara po satu. One svakako imaju izbor da biraju da li će prodavati svoje telo ili crnčiti za dnevnicu od 10 dolara u obližnjoj radnji.

Jedna barska prostitutka se požalila Kaplanu da nema prijatelja i da njen život van prostitucije i ne postoji.

- Ovo čime se bavim je loše. Zbog toga svakako ne mogu da se udam. Ali se nadam da ću jednog dana biti u mogućnosti da prekinem da se bavim ovime - rekla je.

Prema njenim rečima turisti dolaze po užitke koji su im kod kuće uskraćeni.

- Nedostaje mi porodica, moja ćerkica najviše. Ovo za mene nije život - kroz suze se ispovedila jedna od lepotica noći.

PERVERZIJE NA KLIK! Ovaj PRETRAŽIVAČ pronalazi devojke koje će vam ispuniti SVAKI VLAŽNI SAN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija