• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2016

09:57

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Da li znate koliko puta je do sada GORELA BEOGRADSKA ARENA?!

Zanimljivosti

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Da li znate koliko puta je do sada GORELA BEOGRADSKA ARENA?!

Podeli vest

Ni mi nismo mogli da poverujemo! Beogradska arena je najomiljenija meta piromana...

 


Arena je, prema podacima s interneta, verovali ili ne, zapaljena čak 323.300 puta!

Naravno, nije reč o pravim, već o medijskim piromanima! Jer, koja god domaća ili svetska zvezda da održi koncert u Kombank areni, "obavezan" naslov glasi - Taj i taj ZAPALIO ARENU!

Prema Google pretraživaču, muškarci su bolji piromani. Oni su "zapalili" Arenu oko 180.000 puta, dok su dame to učinile 132.000 puta! Arena je iz neutvrđenih razloga "gorela" još 11.300 puta.

U problemu, međutim, nije samo Arena! Goreli su mnogo puta i hala Aleksandar Nikolić (poznatija kao Pionir), ali i Centar Sava.

Centar Sava je očigledno veoma ugrožen objekat, jer je "goreo" ukupno oko 141.270 puta. (75.000 "zapalio", 61.000 "zapalila", 5.270 "goreo").

Pionir su muškarci zapalili 57.400 puta, dame 31.600 puta, a goreo je još oko 12.000 puta!

Ono što je, međutim, najzapaljivija stvar na internetu je, naravno - instagram! Ova društvena mreža "gori" svaki čas. Naime, pojam "zapalio instagram" pojavljuje se na Google pretraživaču čak 228.000 puta! Ovde su dame uspešnije, pa su "zapalile instagram" čak 394.000 puta! A "goreo" je 218.000 puta.

Nema dileme, kad je reč o brzom prenošenju informacija, mediji su skloni da koriste određene "prečice", odnosno rečenične konstrukcije koje su već viđene, ali slikovito opisuju neki događaj. Ali, šta je mnogo, mnogo je!

Anketa

Mi smo na portalu informer.rs odlučili da ubuduće pokušamo da izbegnemo ovu frazu. Ipak, ne možemo da obećamo. Jer, kad je frka, svi smo mi pomalo piromani!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija