• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Iformer.rs

29.05.2016

15:57

LUKSUZNU KUĆU U VRANIĆU DAJE BESPLATNO: Uslov briga o tri psa i devet mačaka!

Zanimljivosti

LUKSUZNU KUĆU U VRANIĆU DAJE BESPLATNO: Uslov briga o tri psa i devet mačaka!

Podeli vest

Zorka Kecman (62) daje kuću od 130 kvadrata, sa četiri sobe, đakuzijem i voćnjakom u Vraniću

Vikendica iz snova u selu Vranić, udaljenom na oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i ispred koje se nalaze stabla trešanja, višanja, šljiva i smokava, može biti vaša, i to - besplatno.

Postoji samo jedan uslov, a to je da ste ljubitelj životinja.

Za uživanje

Naime, Zorka Kecman (62) iz Beograda rešila je da parče raja, u kojem je provela mnogo srećnih godina, da nekome na besplatno korišćenje, ali zauzvrat traži da novi stanodavac redovno hrani njena tri psa i devet mačaka i podari im ljubav na kakvu su navikli. Ovaj neobičan oglas postavila je njena prijateljica na svom profilu na Fejsbuku.

(VIDEO) TO JE DRUGARSTVO! Ptica hrani psa i mačku!

- Imanje sam kupila pre 10 godina jer mi se, kad sam išla u posetu prijateljici, selo Vranić baš dopalo. Tokom zime živela sam u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proleće da odem u selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa - započinje za Kurir priču Zorka.

Na ovom imanju ona je odgajila i svoje životinjice, ali je zbog bolesti čoveka koga voli morala da ih ostavi.

- Blaža ima tumor grla, a od decembra je veoma loše. Morali smo da se vratimo u Beograd. Njegovo stanje je ozbiljno - objašnjava Zorka dok mazi psa Gerija, koji srećno maše repom.

Unikatni detalji

Dodaje i da oseća veliku grižu savesti što ih ostavlja i da joj to predstavlja dodatni problem u već ionako teškom periodu kroz koji prolazi.

NAJBOLJI ODMOR U ŽIVOTU: Spavanje na Ajfelu!

Inače, kuća koju će ustupiti ima nekoliko lepo nameštenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućnu biblioteku, mašinu za pranje sudova... i prostire se na 130 metara kvadratnih. Ceo plac zauzima oko 10 ari.

Sa tri terase pruža se pogled na zelena brda, njive i vikendice.

- Ovde na terasu izbacim baštensku komodu za sedenje, a ovde ispred kuće stavim ligeštul i suncobran - pokazuje Zorka i dodaje i da je, dok su ona i Blaža živeli tu, dvorište bilo puno ruža i drugog cveća.

ŠTA STRANCI MISLE O NAMA: U Srbiji su lepe žene, ali fasade su oronule i svuda se puši!

Zorka, koja je penzionerka i nema decu, očekuje da će onaj ko se bude uselio takođe nahraniti njene ljubimce i poigrati se s njima.

- Nekretnine su mrtav kapital. Meni materijalno ništa ne znači. Najbitnije mi je da sada budem uz čoveka koga volim i da mu pomognem koliko god mogu. Ali takođe moram da se pobrinem za ove životinjice koje smo zajedno gajili, negovali i voleli - dodaje Zorka, dok je njeni ljubimci, koji je nisu videli 10 dana, radosno okružuju tražeći pažnju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija