• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2016

10:36

(VIDEO) SVETSKA SLAVA ZA PRIČU KOJU JE PRVI OBJAVIO INFORMER.RS! Glupavi lopovi iz Mirijeva zasmejavaju svet!

Zanimljivosti

(VIDEO) SVETSKA SLAVA ZA PRIČU KOJU JE PRVI OBJAVIO INFORMER.RS! Glupavi lopovi iz Mirijeva zasmejavaju svet!

Podeli vest

Snimak sa dvojicom lopova sa Mirijeva koji je prvi objavio portal Informer.rs postigao je svetsku slavu, pošto je objavljen na sajtu "liveleak" pod nazivom "Fridge Falls on Top of Thief"

Korisnici ovog servisa za razmenu video sadržaja urnebesno su reagovali na ovaj video snimak, za samo nekoliko sati dostigao je 30.000 pregleda, a među komentarima moglo da se pronađe nekoliko veoma interesantnih.

Korisnici uglavnom ismevaju" glupave lopove",a li neki misle i da je snimak namontiran. 

- Da se ovo dogodilo u Americi, ovi kriminalci bi verovatno osvojili milion dolara za svoju glupost. Da ih je neko uhapsio izgubio bi posao, jer ovakvi kriminalci u Americi su zapravo dobri momci - napisao je jedan od posetilaca ovog sajta, dok je drugi sumnjičav:


(URNEBESNI VIDEO) MIRIJEVSKI JELEN NAPADA! Pogledajte pokušaj pljačke prodavnice u Beogradu!

- Ovo je potpuno namontiran snimak i loše je odrađen.

A mi ti garantujemo da nije!

Prisetite se kako je izgledala epska bitka protiv Mirijevskog jelena, a pogledajte i komentare na portalu "liveleak":




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlasta

pre 7 godina

Ja sam poslao komentar "Ovaj lik koji je pokusao da ukrade pivo iz frizidera mora da je jedan od moderatora sa lajvlika." Hajde da vidimo koliko su demokraticni i da li ce da objave komentar...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija