• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: covermagazin.com/Informer.rs

06.06.2016

17:31

FENG ŠUI I BOLOVI: Koje hronične tegobe ukazuju na mesta u domu gde je loš protok energije?

Zanimljivosti

FENG ŠUI I BOLOVI: Koje hronične tegobe ukazuju na mesta u domu gde je loš protok energije?

Podeli vest

Feng šui principi formulisani su tako da osiguravaju dobar protok energije, a ako patite od hroničnih bolova, moguće je i da je energija na tim mestima u domu - hronično loša!

Prema feng šuiju svaki deo vašeg doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela. Zato, ako patite od nekih hroničnih bolova, to može značiti da su baš u nekom delu doma prekršeni feng šui principi.

Zato pročitajte spisak simptoma i odgovarajućih tačaka u domu koje mogu kritične i koje treba preurediti.

Uši - Zdravstveni problemi vezani za uši, prema Feng šuiju, locirani su na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

DESET BOJA ZIDOVA KOJE UTIČU NA VAŠ DOM! Crvena budi nervozu, a zelena smiruje!

Ruke - Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži levi ugao doma od ulaznih vrata. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala - Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Kičma i kosti - Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. Ovo područje takođe daje energiju i snagu za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima.

NISTE SREĆNI u svom DOMU? 6 tačaka na kojima se skuplja NEGATIVNA energija!

Oči - Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i slično.

Stomak i organi za varenje - Zdravstveni problemi vezani za sistem za varenje i stomak ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu da držite nameštaj oštrih ivica, električnu opremu i sl. Ovo područje bi trebala da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne bliskosti u vezama.

Usta i disajni organi - Problemi sa zubima, astma i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Prejako grejanje ili previše svetla u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

KUBURITE S NOVCEM? Napravite feng šui vazu bogatstva!

Glava - Glavobolje, povrede, mentalni problemi, kao i perut i drugi problemi s kosom vezani su za prostor u prednjoj desnoj strani vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija