• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

17.06.2016

14:58

BAKA ŽRTVE MASAKRA U ORLANDU KRENULA NA SAHRANU! Ono što je doživela na tom putu nikako nije očekivala!

Zanimljivosti

BAKA ŽRTVE MASAKRA U ORLANDU KRENULA NA SAHRANU! Ono što je doživela na tom putu nikako nije očekivala!

Podeli vest

Luis Omar Okasio-Kapo jedan je od 49 ubijenih u krvavom piru Omara Martena na gej klub u Orlandu, prilikom kojeg je ranio još 50 osoba, pre nego što ga je policija ubila. Kada je čula crne vesti, Luisova baka je odmah krenula na njegovu sahranu, bez obzira na teško zdrastveno stanje

Ona nije ni slutila da je će na letu ka Orlandu dočekati neverovatan šok, koji joj je priredila stjuardesa Keli Dejvis Karas i putnici na ovom letu. Stujardesa je na svom Fejsbuk profilu objavila šta se dešavalo tokom ovog leta.

ŠOKANTAN SMS PRED NAPAD TERORISTE NA GEJ KLUB: Mamice zarobljen sam u toaletu. Ubica dolazi. Umreću!

- Bila sam upoznata sa celom situacijom, jer su nam pre ukrcavanja objasnili njeno zdrastveno stanje i zbog čega putuje u Orlando. Potrudili smo se da joj bude što ugodnije i često smo je obilazili tokom leta. U jednom trenutku sam došla na ideju da zamolim putnike da se potpišu na parče papira, kao znak solidarnosti zbog stradanja njenog unuka. Dali smo jedan komad papira putnicima u zadnjem delu aviona, dok je moja koleginica dala jedan prednjem delu. Ubrzo mi je tražila jedan, a zatim još jedan, pa još jedan. Uskoro smo imali pregršt papira prepunih poruka podrške koji su više ličili na knjigu - izjavila je Keli.

Međutim, tek kada je avion sleteo, desilo se nešto neverovatno.

(VIDEO) KRAJ DRAME U GEJ KLUBU: Ubijen napadač u Orlandu!

- Apsolutno svaki putnik je prišao baki i izrazio joj saučešće. Neki su joj samo stisli ruku, drugi su je grlili, treći su plakali sa njom. Skupila se čak i novčana pomoć, a mi smo preko razglasa rekli da stojimo uz Orlando. Sve ovo mi je vratilo veru u ljudskost i dokazalo da jedna osoba puna mržnje, ne može da iskvari celi svet.

MASAKR U ORLANDU: U okršaju sa sumanutim ubicom pucala tri zamenika šerifa i 11 policajaca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija