• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

12.07.2016

09:35

SLUČAJNO JE POGLEDAO KROZ PROZOR: Komšinica je merila sise na kuhinjskoj vagi!

Zanimljivosti

SLUČAJNO JE POGLEDAO KROZ PROZOR: Komšinica je merila sise na kuhinjskoj vagi!

Podeli vest

Kompanija English Blinds napravila je istraživanje na temu najčudnijih stvari koje ste slučajno videli kod komšija. Mnoge ljude nerviraju komšije koje stalno prate ko im dolazi u goste. Neki od tih "znatiželjnika" podelili su s javnosti šta su sve videli. Neke priče su bizarne, a neke urnebesno smešne

Jedan čovek je ispričao da je video komšinicu kako stavlja svoje grudi na kuhinjsku vagu.

 - Ne znam koji recept to uključuje -  rekao je smeškajući se.

(FOTO) PARADAJZ SA MARSA! Uzgojeno prvo povrće na crvenoj planeti!

Šetala je muškarca kao psa

 - Jednom sam šetao psa i video kroz prozor obližnje zgrade ženu u crnoj koži kako šeta svog "psa" odnosno muškarca u dnevnom boravku -  rekao je drugi preterano radoznali komšija.

Jedna žena je slučajno videla ozbiljan poremećaj "Biberomanije" i videla ženu koja je potpuno opsednuta svojim idolom Džastinom Biberom.

HVATAČ SNOVA: Pušta lep san, a zaustavlja ružan!

 - Prilično čudna situacija. Osim postera kojim je oblepila celi stan, videla sam je jednom kako gleda TV s kartonskim Džastinom Biberom ljudske veličine. Jezivo... -  rekla je žena.

Ona večera sa svojim mačkama za stolom

 - Najčudnije što sam ikada video, dok sam radio kao perač prozora, je starica koja večera sa svojim mačkama. Sto je bio serviran za mačke, sedele su na stolicama i svi zajedno su večerali".

Jedan Britanac je ispričao sličnu priču, samo sa sovama.

 - Moj komšija je pomalo ekscentričan. Oduvek sam znao da drži sove, ali nisam znao da žive s njim u kući. Jedno jutro sam doručkovao i pogledao kroz prozor, a komšija je takođe doručkovao - sa sovom na glavi. Najbolje od svega je što je bio opušten kao da je to najnormalnija situacija na svetu -  rekao je zbunjeni komšija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija