• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

13.07.2016

12:47

(VIDEO) ŽENE VRIŠTALE! Snimile ogroman penis na nebu i oduševile muškarce!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŽENE VRIŠTALE! Snimile ogroman penis na nebu i oduševile muškarce!

Podeli vest

Ljudi su oduvek upirali poglede u nebesa i pitali se šta im to moćne sile poručuju. To se sada pitaju i internet veseljaci koji su videli šta je nekoliko devojaka snimilo na nebu

 Video oblaka koji neodoljivo podseća na muški polni organ, postao je predmet rasprave na "Reditu" gde oduševljeni muškarci diskutuju o mogućoj poruci koju nebesa upućuju ovim curama.

Njih je očarala i reakcija devojaka kada su shvatile šta im je pred očima - oduševljena vriska i cika. Kad se sve to pomeša, dobijemo jednu bezobraznu raspravu o ženama i penisima koju nema potrebe da vam prepričavamo - verovatno i sami možete da je rekonstruišete.

E PA NIJE U REDU! Ljubitelji mačaka su inteligentiji od ljubitelja pasa!

ZBOG OVOGA VAM JE NOVČANIK PRAZAN! Na ovih 5 gluposti bukvalno bacate novac!

Međutim, moramo da prenesemo jedan komentar koji je konstruktivni dijalog prebacio u totalno drugčiju sferu.

- A, kako bi reagovali muškarci kada bi im se na nebu pokazala ogromna vagina?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17