• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

16.07.2016

14:41

(VIDEO) I RUSI IMAJU SVOG BETMENA! Superheroj objavio rat kriminalcima!

Zanimljivosti

(VIDEO) I RUSI IMAJU SVOG BETMENA! Superheroj objavio rat kriminalcima!

Podeli vest

U moskovskom kraju Himki pojavio se Betmen koji se bori protiv kriminala. U poslednjih nekoliko meseci on je uhvatio već 40 kriminalaca

Prema izjavama u policiji, jedan taksista je početkom juna bio svedok spektakularne pojave muškarca u kostimu Betmena.


(VIDEO) AKCIONI SUPERHEROJ POSTAO PRAVOSLAVAC! Keri Tagava se krstio u ruskoj crkvi!

Superheroj je izašao iz ulaza kuće u Ulici Lavočkina, gde je, kako se kasnije ispostavilo, pretukao dva narko-dilera. Prema preliminarnim informacijama, u toj kući se nalazila narko-jazbina, i Betmen je odlučio da "poseti" kriminalce.


(FOTO/VIDEO) POTPUNI HIT! Putin je Tor, Betmen, Hulk, Gandi... on je - UNIVERZUM!

Minut posle pojavljivanja, "borac protiv kriminala" nestao je u tami dvorišta, a na mesto događaja stigao je policijski auto, a policajci su iz ulaza izveli dva pretučena muškarca sa lisicama.

- Početkom juna vozio sam kući klijenta. Došao sam do kuće u Ulici Lavočkina, ostavio ga i počeo da se vraćam. Iznenada je neko prošao pored mog auta i ušao u ulaz. Nakon toga sam čuo krike, uzeo tablet i počeo da snimam prednji ulaz. Nekoliko minuta kasnije, neko je izašao, bacio baklju i nestao u mraku. Bilo mi je strašno, da budem iskren, i počeo sam da se udaljavam, ali nakon pet minuta vožnje video sam policijski auto sa rotirajućim svetlima koji mi je išao u susret. Policija se zaustavila tačno ispred kuće odakle je Betmen izašao i odatle izvela dva pretučena čoveka sa lisicama - rekao je svedok.


HEJ MALA, JA SAM BETMEN, DA LI BI SPAVALA SA MNOM? Laži koje muškarci koriste kako bi odvukli ženu u krevet!

Portal „MK“ došao je u posed pisma „osvetnika“ koje je on poslao u policiju i u kojem upozorava organe o tome da je počeo ličnu borbu protiv kriminala. Čovek za sebe kaže da je "prvi superheroj čovečanstva — Riper" i izjavljuje da je uhvatio oko 40 kriminalaca i zatvorio nekoliko narko-laboratorija. Takođe, superheroj je otvorio nalog na Tviteru gde se zove „Jnec Grim Riper“.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riddick

pre 7 godina

Pih mi Serbi smo jači od baćušaka mi imamo našeg Superhika koji je objavio rat sirotinji tako da uzima od siromašnih i daje bogatima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija