• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

19.07.2016

22:22

NEMA VAM SPAVANJA! Večeras je PUN MESEC, uradite mali trik i PRIVUCITE NOVAC!

Zanimljivosti

NEMA VAM SPAVANJA! Večeras je PUN MESEC, uradite mali trik i PRIVUCITE NOVAC!

Podeli vest

Noć punog meseca nad Srbijom je baš večeras i iskoristite je na najbolji mogući način

Pun mesec nad Srbijom koji večeras možete da vidite znači da ćete biti promenljivog raspoloženja, niti da ćete imati probleme sa snom, ali i da postoji mogućnost da se obogatite!

Da bi vam pun mesec nad Srbijom bio saveznik u sticanju novca na brz i jednostavan način sve što treba da uradite jeste da nabavite list papira, olovku, teglu sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

HVATAČ SNOVA: Pušta lep san, a zaustavlja ružan!

Nakon što ste nabavili sve sa spiska, napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i taj isti papir položite u teglu. Potom u desnu ruku uzmite sedam novčanica koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Public

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava. Bitno je da šapućete: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste”.

Tu teglu treba da poklopite i stavite je negde daleko od očiju ukućana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija