• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

24.07.2016

13:13

(VIDEO) OPTIČKA ILUZIJA: Možete li da rešite misteriju ‘nemogućeg krova’?

Zanimljivosti

(VIDEO) OPTIČKA ILUZIJA: Možete li da rešite misteriju ‘nemogućeg krova’?

Podeli vest

Kada se tri-četiri loptice postave na vrh krova makete, svako bi pomislio da će skliznuti niz krov. Međutim, ne i u ovom slučaju

Optičku iluziju ‘nemogućeg krova’ osmislio je profesor i inženjer matematike Kokiči Suhigara sa Meiđi univerziteta u Kavasakiju u Japanu.

(VIDEO) SLAVNE I BOGATE! Lista 10 najpoznatijih sponzoruša!

Suhigara je poznat po 3D optičkim iluzijama koje, čak i kada se otkrije prava struktura objekta, ljudi i dalje vizualno interpretiraju na isti način.

PSIHO TEST: Ono što prvo uočite na SLICI otkriva koja je vaša najveća MANA!

Kako tačno izgleda ova konstrukcija, POGLEDJATE U VIDEU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija