• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thesun

28.07.2016

13:40

(VIDEO) ZBOG ORALNOG SEKSA U JAVNOSTI morali da mole za oproštaj u policiji!

Zanimljivosti

(VIDEO) ZBOG ORALNOG SEKSA U JAVNOSTI morali da mole za oproštaj u policiji!

Podeli vest

Američka studentkinja i jedan mladi Irac koji su nedavno uhvaćeni tokom oralnog seksa nasred ulice na tajlandskom ostrvu Pi Pi morali su javno da mole za oproštaj

Irac (24) predao se sam policiji nakon što je snimljen tokom oralnog seksa nasred ulice s jednom američkom studentkinjom. 


NAUČNICI OBJAŠNJAVAJU: Zašto je važno da imate oralni seks?

Njih je snimio jedan pobesneli meštanin koji je rekao da će ih prijaviti policiji.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi par kako sa skupljenim rukama moli za oproštaj u policijskoj stanici. 


SVE O ORALNOM SEKSU: Šta njoj prolazi kroz glavu, a šta njemu?

Osim što su morali da mole za oproštaj, moraće da plate i kaznu - 44 funte. 

Podsetite se snimka:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Degenerici anglo-saksonski! Tuđe zemlje su, po njima, prčvarnice po kojima mogu da rade šta im se prohte(da ih bombarduju,menjaju vlade,sexaju se po ulici...) a u svojim matičnim državama, eee, pa tu mora da bude red i mir!

pc

pre 7 godina

Nisu oni to krivi vec te drzava koje im to dozvoljavaju. Platili su samo 44 funte. Da je suma bila 4.444 funte onda to ne i radili.

Drago

pre 7 godina

Sexajte se ljudi bilo gdje ako je vama lijepo šta vas briga za druge vi uživajte, a drugi neka okrenu glavu. Šta je bolje, da se ubijaju po ulicama i pucaju jedni na druge ili da vode ljubav. Ja sam za ljubav i dok je ljubavi biće i sexa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija