• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

29.07.2016

22:14

(VIDEO) ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA! Zbog traume odrasla devojka spava u krevecu i nosi pelene!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŽRTVA SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA! Zbog traume odrasla devojka spava u krevecu i nosi pelene!

Podeli vest

Ljudi se na razne načine bore sa traumama, a neki od njih su prilično čudni, čak i ismevani od strane onih koji, na sreću, nikada nisu prošli imali neko traumatično iskustvo pa nikako ne mogu da se povežu sa žrtvom i ukažu razumevanje

Najčešće su žrtve seksualnog zlostavljanja, a Džes je jedna od njih.

Ona je bila žrtva seksualnog zlostavljanja u ranom detinjstvu, a kako bi se izborila sa traumom vratila se u taj period, kako bi ga proživela kako dolikuje.

BRUKA SRPSKOG PRAVOSUĐA! Silovatelje osuđivali kao sitne kradljivce, DOBIJALI PO NEKOLIKO MESECI ZATVORA!

Naime, iako ima 21 godinu Džes poseduje veliku kolekciju lutaka i spava u pelenama i specijalno izrađenom krevecu.

Pije sokove i mleko iz flašice koja ima cuclu. Najvažnije od svega je što nije sama u tome, već ima punu podršku svog dečka.

- To joj pomaže da se pomiri sa njenim traumatičnim iskustvom - objasnio je njen dečko Dejvid, kojeg Džes oslovljava sa "Tatice", iako ima 24 godine.

ČETIRI IMENA U REGISTRU SILOVATELJA, a za tri godine bilo 680 prestupnika?!

Ona tvrdi da joj je ovakvo ponašanje pomoglo više nego bilo koji psiholog kojeg je do sada posetila i da je veoma srećna u životu, a da na ovaj način gradi samopouzdanje.

IPAK JE ISTINA! Otkriveni dokazi da je Majkl Džekson bio ODVRATNI PEDOFIL!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija