• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

03.08.2016

17:06

SVE VREME JE BULJIO U MOJE GOLE GRUDI! Otišla sam na nudističku plažu, ali ovo nikako nisam očekivala!

Zanimljivosti

SVE VREME JE BULJIO U MOJE GOLE GRUDI! Otišla sam na nudističku plažu, ali ovo nikako nisam očekivala!

Podeli vest

Kolumnistkinja sajta BuzzFeed Lorin Branc odlučila je da ne želi da dozvoli da joj društvo nameće pravila, i da je posle osuđuje kada ih ne poštuje

Ona je odlučila da uzme stvari u svoje ruke i u potpunosti prihvati sve svoje mane, za početak fizičke nedostatke i to tako što će se u potpunosti izložiti. Odlučila je da sa mužem ode na nudističku plažu. Ovo je njeno iskusvto.

Uspela sam da ubedim muža da ide sa mnom iako mu se ta ideja nikako nije dopala. Kada je trebalo da krenemo rekla sam bu da se obuče, ali me je on samo podsetio na našu krajnju destinaciju. Ipak sam obukla najbolji kupaći i stavila nešto šminke na lice.

SEKS NA PLAŽI nije tako dobra ideja, evo i zašto!

Kada smo stigli tamo bila sam veoma nervozna. Nervoza je počela da popušta kada sam videla dve sredovečne žene kako potpuno gole šetaju plažom. Počela sam da se opuštam, ali kako smo išli dalje postala sam svesna činjenice da su njih dve zapravo jedine žene tu.

Odlučili smo da se smestimo pored jednog starijeg muškarca, koji je bio skroz go. Pomislila sam da je tu samo kako bi mogao da mi gleda u grudi, ali sam se ipak skinula.

E OVO SE CENI! Nataša Kovčević poručuje: Lepota čoveka je u nesavršenosti!

Neprijatnost je sve više rasla i na kraju sam tražila od muža da padigne suncobran, kako bi me zaštitio od pogleda, bolno svesna činjenice da sve vreme držim knjigu kojom sam pokrivala intimne delove.

Mom mužu se izgleda dopalo jer je sve vreme bio go, smejao se i sunčao.

Pošto nikako nisam mogla da se opustim obukla sam se i krenuli smo kući. Ovo neprijatno iskustvo ipak mi je pomoglo, iako više nikada neću ići na nudističku plažu.

ŠTO MANJI TO BOLJI! Ovakvi kupaći kostimi će biti u trendu sledećeg leta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17