• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.08.2016

07:35

(HIT VIDEO) Zakasnio na let, PA PROBAO DA ZAUSTAVI AVION!

Zanimljivosti

(HIT VIDEO) Zakasnio na let, PA PROBAO DA ZAUSTAVI AVION!

Podeli vest

Španska policija uhapisla je jednu osobu koja je na pisti aerodroma Barahas u Madridu pokušala da zaustavi avion za Kanarska ostrva, prenosi agencija AP

Putnik je zakasnio na let, ali je uspeo da zaobiđe brojne sigurnosne procedure i istrči na pistu. Na snimku se vidi kako sa dve torbe u rukama maše pilotu kao da zaustavlja taksi.


(VIDEO) OPASNA ATRAKCIJA Avioni na grčkom ostrvu sleću iznad glava oduševljenih turista!

Ostalo je nejasno kako je uspeo da stigne do aviona i piste, jer je Barahas najveći i najprometniji aerodromu u Španiji.


NESVAKIDAŠNJI UDES! Avion za zaprašivanje udario u kamion na aerodromu Lisičji jarak!

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija