• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

10.08.2016

22:03

(FOTO) PRODAJEM SINA, VRLO POVOLJNO! Šokantan oglas razočaranog oca uzburkao društvene mreže!

Zanimljivosti

(FOTO) PRODAJEM SINA, VRLO POVOLJNO! Šokantan oglas razočaranog oca uzburkao društvene mreže!

Podeli vest

Generacijski jaz i razlike u stavovima mogu doneti velike probleme u odnosima roditelja i dece, a nepoznati Beograđanin koji je na jednu banderu zalepio ovakav oglas je očigledno veoma ljut na svog sina

Razočarani otac je objavio oglas na banderi, i napisao: “Prodajem sina. Vrlo povoljno. Rođen 1988. godine, glup, lenj, trapav, kockar, ako ga niko ne kupi, ubijam ga“.

Otac je i ostavio broj telefona da mu je jave potencijalni kupci.

Oglas očajnog oca je u međuvremenu postao veliki hit na društvenim mrežama. Nije poznato da li se neko javio na oglas i zaista ponudio otkup, niti kako je na sve ovo reagovao "bludni sin".

Nadamo se ipak, da je ovaj nesvakidašnji korak ipak doveo do međusobnog pomirenja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RUNA

pre 7 godina

MOGU MISLITI, KOLIKO JE OČAJAN OTAC KAD JE, OKAČIO TAKAV OGLAS NA BANDERU. MISLIM, DA BI EFEKTNIJE BILO DA JE SINA OKAČIO SA SVE OGLASOM, PA KO GOD, PROĐE DA MU LUPI ŠLJAGU I PLJUNE, ZA BOL KOJI JE NANEO PORODICI.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija