• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2016

11:18

(FOTO) BAHATI I BOGATI KLINCI SINGAPURA: Seks na hrpi para, goli u besnim kolima i mnogo toga još...

Zanimljivosti

(FOTO) BAHATI I BOGATI KLINCI SINGAPURA: Seks na hrpi para, goli u besnim kolima i mnogo toga još...

Podeli vest

Bogati klinci sa Instagrama u Singapuru otišli su korak dalje od "konkurencije". Oni imaju seks na gomili novca i voze se luksuznim automobilima poptuno goli

 

Posle sličnih profila koji su prikazivali kako žive deca ruskih oligarha, ali i iz mladi bogataši iz drugih delova sveta, na Instagramu se pojavio profil koji prikazuje luksuz u kojem žive bogati klinci u Singapuru.

Instagram

Singapur je poznat kao jedan od najskupljih svetskih gradova, ali čini se kako to deci njihovih bogataša ne predstavlja baš ništa.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija