• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

26.09.2016

13:10

(FOTO/VIDEO) 400 GOLIH GUZA: Armija golaća je utrčala u hladno more - i još plaćaju za to!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) 400 GOLIH GUZA: Armija golaća je utrčala u hladno more - i još plaćaju za to!

Podeli vest

Čak 400 potpuno nagih ljudi okupalo se u Severnom moru, u okviru humanitarne akcije, koja se peti put održava u Velikoj britaniji, ovoga puta u Zalivu Druridž

(FOTO) SVE ŠTO RASTE, HTELO BI DA RASTE... A njega guza naročito!

Učesnici su bili svih starosnih doba, a čak ni kiša koja je padala nije ih sprečila u ovom golišavom poduhvatu.

Reuters

SLON UBICA! Raspisana poternica za životinjom koja je ubila 27 ljudi!

Ova akcija traje od 2012. godine, a s obzirom na to da je odziv bio najbolji otkad postoji, učesnici očekuju da će na ovaj način sakupiti mnogo novca u humanitarne svrhe.

Reuters

(VIDEO) U POTRAZI ZA VANZEMALJCIMA! Završen najveći teleskop na svetu!

Precniznije, organizatori su objasnili da svaki učesnik plaća 12 funti, a taj novac se deli organizacijama kojima je potrebna pomoć. Dakle, prikupljeno je oko 5.000 funti, a od nastanka akcije, ukupno 12.000 funti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

"Мокра" - парада поноса...!! Без полицијског кордона и без ... - "пендрека", колико сам видео...?!... Ако сам уопште, добро видео... ( ? )

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija