• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

30.09.2016

09:31

(FOTO) HIT U TAJPEJU! Zavirite u restoran u kome se jede s WC šolje!

Zanimljivosti

(FOTO) HIT U TAJPEJU! Zavirite u restoran u kome se jede s WC šolje!

Podeli vest

Od svih uvrnutih restorana u Tajpeju, prvo mesto za sada zauzima “Moderni toalet”. Restoran dekorisan poput toaleta, a suptilnost nije na meniju

Tajpej je poznat po uvrnutim i neobičnim restoranima. Postoji “Hello Kitty” restoran, gde je sve napravljeno od valovitog kartona, kao i restoran poput pozorišta koji je ispunjen pozorišnim lutkama: jer ništa ne “povećava” apetit više od jezivih lutaka koje vas gledaju dok jedete. 

(VIDEO) ŠIPTAR IZGRADIO BELU KUĆU! Zaboravite na lavove i gipsane radove ovo se razlikuje od svega što ste videli!

"Moderni toalet" je možda i najuvrnutiji od svih. 

(HOT VIDEO) ZA PORNIĆE SPREMNA! Evo kako trenira jedna od najskupljih glumica filmova za odrasle!

Pripada lancu restorana koji je, od male prodavnice sladoleda postao potpuno opremljen restoran koji nudi hranu iz posuda oblika WC šolje. 

Pored toga, med ili aloju možete uzimati iz bočica za urin, a u ponudi je “braon” ćufta, kao i sladoled od čokolade u obliku izmeta. 


Umesto na stolicama, gosti sede na WC šoljama, a kritike ovog restorana idu od onih loših, do onih koji navode da su se lepo proveli. 

 - Ako ste skloni prejedanju, a hoćete da prestanete, ovo je pravo mesto za vas -  rekao je jedan očigledno zadovoljan gost na internetu.

 

Today's lunch was crap. #moderntoilet #toiletthemedrestaurant #poop #chicken #soup #dessert #icecream #shavedice #foodporn #urinal #toilet

Фотографија корисника Matteh Pee (@mattehpee) дана 31. Дец 2015. у 2:10 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MAKILI

pre 7 godina

Koja sličnost,na trenutak pomislih da je Maca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija