• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

30.09.2016

12:10

UDALA SE ZA STARCA: Bogat je i voli me, a već GUBI PAMĆENJE!

Zanimljivosti

UDALA SE ZA STARCA: Bogat je i voli me, a već GUBI PAMĆENJE!

Podeli vest

Devojka (28) iz malog mesta na Jadranu upoznala je 70-godišnjeg bogataša dok je duž Istre čistila apartmane. U njemu je videla svoju priliku da pobegne od siromaštva

Ima svega 28 godina, a on je nedavno napunio 70. Devojka iz malog mjesta na Jadranu ispričala nam je zašto je pristala da se uda za muškarca koji može da joj bude deda.

Ovo je njena ispovest:

Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi celog života, a sva patnja kroz koju je prošla ostavila je dubok trag na njenom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mog oca iz ljubavi, ali nije imala mnogo koristi od njega - više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

ŠOK U RIMU: U zapleni robe narko dilera, nađene dve Van Gogove slike!

Ja sam rešila da se to meni neće dogoditi. Ne želim da preživljavam i propadam. Život je previše kratak da ne pokušam da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se sa 70-godišnjim muškarcem iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže da ponovno oseća da mlad, a i vrlo mu odgovara naš seksualni odnos. U poslednje vreme sam više kod njega nego kod mene.

OTVORENO PISMO PODRŠKE ŽENAMA: Marina Abramović je imala tri abortusa, hajde da je (ne) mrzimo!

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao da potroši ni da se rodi još jednom. Uz to je nasledio nekoliko luksuznih kuća diljem Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao da li želim da se udam za njega. Najpre sam malo okljevala jer, i ovako mi nije loše - kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd. 

Ipak, pristala sam jer sam videla da sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala celog života. Njegov sin i ćerka su "poludeli" kada im je rekao za venčanje. Pokušavaju sve da to zaustave. Čak me zovu "kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca". Njemu su jednom prilikom rekli "da je poludeo pod stare dane, da će rasprčkati porodičnu imovinu koju je baka namenila njima te da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja s penisom.".

(FOTO) HIT U TAJPEJU! Zavirite u restoran u kome se jede s WC šolje!

Zbog svega toga odlučili smo se za malo venčanje - samo mi i kumovi. Pristala sam da uzmem njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se da će to biti uskoro. Ne bih volela da poživi previše jer želim da uživam dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo se njima nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija