• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT/Informer.rs

07.10.2016

14:47

(FOTO) HAOS NA INTERNETU! Zbog "seksi-burke" Amazon na meti uvreda i pretnji!

Zanimljivosti

(FOTO) HAOS NA INTERNETU! Zbog "seksi-burke" Amazon na meti uvreda i pretnji!

Podeli vest

Onlajn maloprodajni gigant Amazon bio je primoran da povuče bezobrazno mini crnu haljinu sa sve velom, koju je reklamirao kao "seksi burka iz Saudijske Arabije"

Onlajn kupci surfujući kostime za predstojeću Noć veštica bili su bezmalo iznenađeni kada su naleteli na ponudu Amazona. 

Crna mili haljina, po ceni od 18.99 £ (23$), je očigleno predviđena da se nosi kao konzervativni kupaći kostim, osim što jedva pokriva ništa osim lica - ispod nikaba vire samo oči.

BUGARSKA ZABRANILA HIDŽAB! U slučaju kršenja zakona plaćaće se novčane kazne!

Uvređeni korisnici hrlili su da ostave komentar kako bi dali sebi oduška, optužujući prodavca za uzurpaciju kulture, rasizam i unižavanje islamskih vrednosti. 

(VIDEO) RUSKINJA JE BETMEN! Pogledajte šta radi ova devojka...

- Da li je ovo neka vrsta podsmeha religiji - pitao se jedan od korisnika, dok je drugi rekao da "to nije šala". 

 

 

- Ko god da si, treba da te je strah od Alaha - dodao je kupac. 

AKO NISTE ZNALI Kakva je razlika između hidžaba, nikaba i burke?

- Svi ste vi odvartni rasisti, moja kultura nije vaš kostim - napisao je drugi ljuti korisnik.

Amazon (UK) je obrisao uvredljiv kostim burke nakon meteža, najavljujući da proizvod više "nije dostupan". Kompanija je izdala saopšetenje pozivajući prodavce da prate uputstva za plasman proizvoda i preti prekršiocima kaznom, uključujući i eventualno uklanjanje računa. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija