• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik/Informer.rs

11.10.2016

19:37

SUDAR VATROGASACA I KRAVA! Ova nesreća nije imala srećan kraj!

Zanimljivosti

SUDAR VATROGASACA I KRAVA! Ova nesreća nije imala srećan kraj!

Podeli vest

Pokušaj spasavanja švedske vatrogasne službe doveo je do neželjene smrti najmanje 37 krava

Nešto pre 11 časova u nedelju uveče, vozač je udario kravu na putu 195 u blizini gradića Hjo u Vastra Gotland okrugu u Švedskoj. Posle nekog vremena, vatrogasno vozilo stiglo je na lice mesta, a vozač nije primetio da se stado goveda okupilo na istom putu. Nesreća je imala smrtni ishod. 

- Goveda su pobegla sa obližnjeg pašnjaka - rekla je policajka Eva Ekblad državnoj televiziji SVT opisujući događaj kao „tužan“. 

Stado odbeglih krava grupisalo se na putu. Mnoge su uginule u sudaru, dok su ostale povređene, a potom uginule. Broj nastradalih goveda popeo se na 37. Vatrogasac je zadobio povrede nogu, hospitalizovan je i operisan. 

- Bilo je mračno i kišovito i krave su bile gotovo nevidljive, međutim i dalje je neverovatno da se desilo to što se desilo - rekao je radnik hitne pomoći Goran Sandstrom. Akcija spasavanja nastavljena je do tri časa iza ponoći. Vatrogasno vozilo je oštećeno i odvezeno je sa mesta nesreće.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija