• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

24.10.2016

18:32

DA MU JE UZVRATILA OSEĆANJA MOŽDA NE BI BILO RATA! Ovo je prva Hitlerova ljubav!

Zanimljivosti

DA MU JE UZVRATILA OSEĆANJA MOŽDA NE BI BILO RATA! Ovo je prva Hitlerova ljubav!

Podeli vest

Adolf Hitler, iako je smatran za najokrutniju ličnost u istoriji, umeo je da voli. Hitlerova prva ljubav bila je Stefani Ajzak, jevrejka iz Austrije. Bila je to ljubav na prvi pogled koja mu je slomila srce

Hitler je, kao tinejdžer, provodio dane u Austriji gde se zaljubio u visoku, mršavu lepoticu. Ljubav na prvi pogled je nemačkog diktatora držala čak četiri godine, ali nikada nije skupio hrabrost da mladoj jevrejki izjavi ljubav. Smatra se da je u par navrata pravio planove kako da je kidnapuje. Od svoje šesnaeste do dvadesete godine, Hitler je gajio osećanja samo prema njoj.

DEVET MESECI ZATVORA! Osuđen zbog pozdrava Hajl Hitler!

- Njene oči su bile prelepe - svetle i krupne. Bila je izuzetno lepo obučena i njen stav ukazivao je na to da dolazi iz dobrostojeće porodice - napisao je Kubizek, Hitlerov prijatelj iz detinjstva, u svojoj knjizi "Mladi Hitler kojeg poznajem".

Jednom prilikom je Stefani bacila cvet prema Hitleru. Autor knjige kaže da nikada nije video toliku sreću kod svog prijatelja.

(FOTO) NE MISLE SVI TAKO? Od HITLEROVE KUĆE ostaće samo dugmići!

Da se mlada jevrejka, nekim slučajem, zaljubila u Hitlera, možda bi zamenila mesto slavne Eve Braun, i nju bi dočekala tragična sudbina, a možda bi ceo Hitlerov život, kao i veliki deo istorije, krenuo drugačijim tokom.

Međutim, jevrejka se udala za mladog oficira u Beču, dobila prezime koje nije jevrejsko i nadživela Drugi svetski rat, ne znajući da je jedan od najokrutnijih ljudi u istoriji, gajio osećanja prema njoj.

Smatra se da Hitler nikada nije ni saznao koje je veroispovesti bila njegova prva ljubav.

TAJNA HITLEROVOG LOGORA RAVENZBRIK: Užasna sudbina u njemu je čekala PROSTITUTKE I LEZBIJKE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija