• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

01.11.2016

20:20

PARANOIČNI, TVRDOGLAVI, ANKSIOZNI... Proverite koja je vaša boljka prema horoskopu!

Zanimljivosti

PARANOIČNI, TVRDOGLAVI, ANKSIOZNI... Proverite koja je vaša boljka prema horoskopu!

Podeli vest

Svi mi imamo mane i to je sasvim normalno. Važno je da smo svesni toga i da želimo da ih u budućnosti ispravljamo. Međutim, postoje neke stvari, koje izbijaju iz naše podsvesti i njih ne možemo da kontrolišemo

Svaki horoskopski znak ima neki poremećaj. 

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja ličnosti, biće to isprekidan eskplozivni poremećaj. Karakteristično za njih jesu jaki ispadi besa, koji uopšte nisu u skladu sa situacijom.

Bik 

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako počnete da se raspravljate sa njima kako ni trebalo raditi neke stvari, to bi moglo da traje satima - sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, jer ako nije po njihovom, skloni su paničenju.

VERNI KAO PSI! Ovaj horoskopski znak nikada neće prevariti svog partnera!

Blizanci

Njihov znak je u paru. To znači da ne podnose samoću i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno, pa im ljubav treba stalno pokazivati.  Poremećaj koji njih prati jeste razvoj zavisničkog poremećaja od ličnosti. 

Rak

Vi volite da pravite zidove oko sebe. To radite iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neutemeljen. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju ličnosti. 

Lav 

Prirodno su ponosni i često misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističnog poremećaja ličnosti. 

Devica

Povredite li je, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu personu. Ne podnosi da bude sama i može da bude vrlo manipulativna da bi zadržala ljude koje želi oko sebe. Oni su skloniji graničnom poremećaju ličnosti. 

PREVEŠĆE VAS ŽEDNE PREKO VODE: Ova dva znaka su ubedljivo najpametnija u horoskopu!

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti. 

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonima izgradnji zidova. Kod Škorpije to može da rezultira izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora generalno i opštim povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele da budu blizu drugih. One imaju porećaj anksioznosti.

Strelac

Svoj prirodan šarm skloni su da upotrebe za mračne prilike. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu da paniče pa su skloni anksioznim poremećajima, jer nije sve "kako treba".

ASTRO ORGAZAM! Evo kako horoskopski znaci reaguju na vrhuncu!

Vodolija

Ovaj super ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je pređu, često imaju karakteristike šizofrenije. To znači da imaju čudna verovanja o načinu na koji svet funkcioniše, a ponekad uključuje i deluje da su sposobni da čitaju svačiji um.  

Ribe

Vrlo su osetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od tuđe pažnje. Kad se to i njihova romantična i nežna ličnost spoji, mogući je razvoj histrionskog poremećaja ličnosti, što znači da postaju zavisni od pažnje u punom smislu te reči. 

ZVEZDE VAM OTKRIVAJU! Evo koje horoskopske znake ćete najlakše odvući u krevet!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija