• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

02.11.2016

09:23

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! Izvadio je PENIS usred EMISIJE, gošće odlepile!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! Izvadio je PENIS usred EMISIJE, gošće odlepile!

Podeli vest

U emisiji "Celebrity juice", voditelj je postavio pitanje gostu, engleskom glumcu Deniju Dajeru, "Da li je istina da imate veoma velike testise?"

On je odgovorio iskreno, da mu je samo jedan testis ogroman i ponudio da ih pokaže gošćama u studiju koje su sedele pored njega. Valjda da bi stao na kraj glasinama. Sad, na stranu bezobrazluk, ali pogledajte reakcije njih dve - stvarno su se šokirale. Da smo i mi bezobrazni rekli bismo - ih, kao da su ih prvi put u životu videle...

(VIDEO) Ovo su TAJNE KABINE u avionu za putnici NE ZNAJU!

TVOJ BIVŠI JE KRETEN! 41 muški stav koje žene moraju da znaju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 7 godina

Sto si veca budala uzivas vece postovanje od ostalih budala.

Brc

pre 7 godina

Sex,nasilje,sex nasilje sve što pokreće današnji "moderni svet".Kada se uporede nekadašnji giganti umetnosti,kulture,filozofije,koji su stvorili svet sa osećajem stvaralaštva i pripadnosti ljudskog roda,današnja civilizacija je sinonim prostog:"Use,nase,i podase.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija