• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.11.2016

16:04

MOŽDA SI BAŠ TI NOVI LOTO DOBITNIK! Igre na sreću od danas i elektronskim putem!

Zanimljivosti

MOŽDA SI BAŠ TI NOVI LOTO DOBITNIK! Igre na sreću od danas i elektronskim putem!

Podeli vest

Državna lutrija Srbije pokrenula je novi internet portal putem koga će građani, od danas, igre na sreću moći da uplaćuju na jednostavniji način, elektronskim putem, izjavio je v.d. direktora Državne lutrije Srbije Nenad Lazarević

- Putem ovog portala igrači će, elektronskim putem, moći da uplate sve igre iz porfolia Državne lutrije Srbije koje su navikli da igraju - loto, bingo i instant lutriju - rekao je on Tanjugu u beogradskom hotelu "Hajat" gde je danas predstavljena elektronska lutrija.

Navodeći da je portal napravljen tako da građanima bude što jednostavniji za korišćenje, on je istakao su na portalu dostupne i neke besplatne igre, za građane koji ne žele da troše svoj novac.

- Celokupan kocept je u skladu sa ciljevima Državne lutrije Srbije i principima odgovornog privređivanja - rekao je Lazarević i podvukao da igrači ne moraju da brinu za dobitke, jer će se svi dobici automatski evidentirati na njihovim računima.

Lazarević je najavio da se u narednom periodu očekuje proširenje portfolia instant lutrije na portalu, kao i nove klasične igre "kojima ćemo obradovati naše igrače".

Podsetio je da se Državna lutrija Srbije pre godinu i po dana upustila u razvoj celokupnog softverskog i hardverskog rešenja koje se, kako je dodao, može isporučiti drugim lutrijama.

- Danas posedujemo bukvalno sve softvere koji su nepohodni za poslovanje jedne lutrije - rekao je on i dodao da je u sklopu tog projekta Državna lutrija Srbije razvila i sopstveni lutrijski terminal.

Time je, navodi Lazarević, lutrija ostvarila značajne uštede jer je za nekoliko godina potrošeno više od 10 miliona evra na različita softverska i hardverska rešenja.

- Time što posedujemo sopstvena softverska i hardverska rešenja ne samo da smo uštedeli taj novac, već i pristojno zarađujemo plasirajući sva ta rešenja u druge lutrije - pojasnio je Lazarević.

Kako je istakao, softver je za sada prodat u lutriju Republike Srpske, a za njega se interesuju i neke afričke zemlje.

- Nadam se da ćemo uskoro moći da izađemo u javnost sa konkretnim ugovorima sa drugim lutrijama - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija