• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

12.11.2016

10:11

(VIDEO) HEROJ GODINE! Čiča od 84 leta PREBIO lopova - a onda je njegova žena počela da ZVOCA...

Zanimljivosti

(VIDEO) HEROJ GODINE! Čiča od 84 leta PREBIO lopova - a onda je njegova žena počela da ZVOCA...

Podeli vest

Kakav car! Ne samo što je lopov uhapšen, već je i doživeo poniženje da ga nokautira deka od 84 godine

U Apamank tržnom centru u gradu Las Konte u Čileu, čovek je uhapšen prilikom pokušaja pljačke zlatare, i to spektakularno. Raul Munjoz (84) je šetao sa suprugom kada je video da lopov beži.

Nakon povika radnika zlatare "hvatajte ga, hvatajte", dekica nije oklevao da ga zaustavi jedinim načinom koji je umeo - tako što ga je šutnuo po nogama iz sve snage. Lopov je pao kao pokošen, ali je i Munjoz od siline sudara završio na podu, a brzo je pritrčalo obezbeđenje i bandit je uhapšen.

- Čuo sam da su se aktivirali alarmi, video sam gužvu i reagovao sam instinktivno - rekao je Munjoz.

Ipak, njegova supruga, takođe starija gospođa, umesto da mu čestita na herojstvu, odmah je pritrčala i počela da galami na njega! Nije joj se dopao što je njen suprug uveo sebe u opasnost.

- To što ste videli na kameri nije ništa. Četiri sata posle toga mi je prebacivala što sam se junačio, pa me je i kaznila na kraju - nasmejao se Raul.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija