• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2016

19:28

PORUKA BAHATOM KOMŠIJI: U ovakvim situacijama vrištite od besa, a evo šta je on uradio!

Zanimljivosti

PORUKA BAHATOM KOMŠIJI: U ovakvim situacijama vrištite od besa, a evo šta je on uradio!

Podeli vest

Ovaj Beograđanin je rešio da stane na put svim bahatim komšijama koje ga blokiraju, pa im je napisao pismo! I to kakvo!

Društvenim mrežama se deli pismo koje je Beograđanin okačio na automobil, nezaodovoljan time što ga je neko blokirao.

"Ako ovo čitate, to znači da je prošlo bar 30 minuta kako ste blokirali moje i još jedno vozilo Vašim vozilom. To znači da sam stigao da sačekam 10 minuta da vidim da li ćete se zaista pojaviti ubrzo (pošto trepću sva četiri), da odem do kuće, otkucam ovo, odštampam i vratim se.

Shvatam da imate neku svoju priču (svi je imao) zašto je baš tako moralo biti. Vi ste poremitili jednu moju priču, ne preterano bitnu, ali Vi to svakako niste ni mogli znati.

 

 

Umesto da svoje nezadovoljstvo i frustraciju kanališem na razne neproduktivne i ružne načine, želim da iskoristim ovo vreme koje čekam nadajući se da ćete se ipak vratiti brzo i pomeriti svoja kola na pozitivan i konstruktivan način:

- Tu na tri metra dalje je uličica u koju ste mogli da parkirate, bez da ikoga blokirate

- Ako već idete negde i blokirate druge, ostavite na svojoj šoferšajbni vizit kartu ili poruku tako da ljudi mogu da vas pozovu.

- Sledeći put kada budete frustrirani i ljuti na nekoga nađite način da mu to kažete na lep i konstrukrivan način. Oboje ćete se osećati bolje.

Želim Vam lep i prijatan dan,

Komšija

P.S. Uzeo sam taxi. Biće oko 500 dinara. Uzmite tih 500 dinara i uradite s njima nešto lepo za nekog drugog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Furtula

pre 7 godina

Ironija cele price je da ce onaj kome je poruka namenjena za autora teksta reci da je budala, besno zguzvati taj papir, baciti ga na sred ulice, sesti za volan i dodati gas a sutra uraditi isto to nekom drugom... Da se kladimo?

milojko od sumadije

pre 7 godina

to mora da je bila neka vozacica.\n\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija