• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

25.11.2016

13:24

NEKO JE BACIO KLETVU NA VAS? 8 znakova pomoću kojih ćete to proveriti!

Zanimljivosti

NEKO JE BACIO KLETVU NA VAS? 8 znakova pomoću kojih ćete to proveriti!

Podeli vest

Sigurno ste barem jednom u životu upali u "crnu rupu" i pomislili da vas je neko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše stvari vam se samo ređaju u nizu, a vi se pitate zašto se to dešava baš vama

Praznovje je i dalje sastavni deo našeg društva, a mnogi su uvereni da se iza zemaljskog sveta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razume. Zavirili smo u knjige koje se kroz vekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati s raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako se ne smeju pouzdano uzimati kao deo potencijalne kletve. Tek kao kuriozitet i praznojerje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, da postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili puni života, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može da bude jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u poselednje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

Shutterstock

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uverljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu da budu snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpijama i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

7. Neobjašnjivi bol: Ako češće nego ikad pre osećate bol u telu koji ne možete da objasnite, pogotovo u donjem delu leđa, stomaku pa čak i nogama, a lekari ne mogu da otkriju koji je razlog.

 

 

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite tokom noći, dugo ne možete da zaspite, preznojavate se, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je neko "uzeo na zub".

Tekstovi o kletvama spominju da se napadi događaju u tri talasa, svaki od njih je sve jači i jači. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zrenjaninka

pre 7 godina

Ако ово препознамо код себе, шта радити? Нека одговори ко зна!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija