• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lovesensa.rs/informer.rs

25.11.2016

18:57

NUMEROLOGIJA VAŠEG DOMA: Šta vam donosi i predviđa broj vaše kuće!

Zanimljivosti

NUMEROLOGIJA VAŠEG DOMA: Šta vam donosi i predviđa broj vaše kuće!

Podeli vest

Moćna numerologija može da predvidi vaše izazove i promene u životu pomoću vašeg kućnog broja! Otkrijte kako na vas utiče broj vašeg doma i kakve vam životne situacije predviđa...

Mnogi numerolozi tvrde da kod izbora stana nema slučajnosti. Podsvesno biramo naše domove s razlogom. Numerologija kućnog broja otkriva energiju koja nas podstiče i uči lekcijama koje su nam potrebne.

U koracima koji slede otkrićete koja vas je to podsvesna energija privukla vašim domovima, onim prošlim i sadašnjim.

Kako izračunati numerologiju doma? Zapišite kućni broj i svedite ga na jednocifreni.

Npr. Lisabonska ulica 658
6+5+8=19 1+9=10 1+0=1

Vaš broj je 1 - Ako stan ima svoj broj tada je broj stana vaš dominantni broj, a broj ulice sekundarni.

Npr. Lisabonska ulica 252, stan broj 595+9= 14 1+4=52+5+2=9
Najveći uticaj na vas ima vibracija broja 5, a sekundarni broja 9.

Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke. Označava samorazvoj i individualnost. Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osećati izolovano.
Predlog: Radite na dobrim odnosima s drugima.

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosećanje. Izazov može biti preterana osetljivost ili zavisnost od drugih.
Predlog: Slušajte svoj unutrašnji glas, pa se uključite i u širi svet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Broj 3 predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav "uživaj danas, plati posle".
Predlog: Ostanite maksimalno prizemni, usredotočite se na brigu o sebi, te ne zaboravite na druge.

Broj 4 predstavlja stabilnost, lečenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka.
Predlog: Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredsredite se na životnu ravnotežu.

Public

Broj 5 predstavlja promenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu preterivati i u dobrom i u lošem.
Predlog: Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestuje tamo gde vi želite.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su preterano davanje i povučenost.
Predlog: Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se da viditi više od sveta.

Broj 7 predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: Teško ćete deliti prostor s drugima, bićete više usredsređeni na duhovno nego materijalno i imaćete osećaj kako vas niko ne razume.
Predlog: Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

Broj 8 predstavlja celovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost.

Predlog: Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, saosećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmeriti energiju.
Predlog: Živite svoju istinu i budite primer drugima, te iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija