• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

01.12.2016

16:25

KAKAV CAR! Uvoštio se od votke toliko da mu je srce stalo, onda se probudio u mrtvačnici i vratio u pab da pije!

Zanimljivosti

KAKAV CAR! Uvoštio se od votke toliko da mu je srce stalo, onda se probudio u mrtvačnici i vratio u pab da pije!

Podeli vest

Poljak po imenu Kamil, toliko se napio od votke, da mu je srce stalo, a potom su ga lokalni lekari proglasili mrtvim, poslavši ga u mrtvačnicu

Ovaj 25-godišnji momak, koga su proglasili mrtvim, probudio se posle pijanstva i shvatio gde se nalazi.

Odmah je obio vrata, izašao i umesto da ide kući da odmara i potpuno se otrezni, vratio se u pab kako bi sa društvom nastavio da pije, prenosi "Dejli mejl".

Prethodne večeri toliko se uvoštio da mu je srce stalo od alkohola, a lekari u lokalnoj bolnici u mestu Kamjena Gora, nisu mogli da ga reanimiraju, već su se pomolili za pokoj njegove duše i poslali ga u mrtvačnicu.

Poljak je ipak bio jači od sudbine i zakona prirode.

Nešto slično dogodilo se prošle godine u Rusiji u regionu Kansanki kada je momak takođe posle žurke, na identičan način završio u mrtvačnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija