• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

04.12.2016

10:49

PRODAJE NEVINOST ZA 850 HILJADA DOLARA! Želi da pomogne siromašnim roditeljima, ali situacija se zakomplikovala...

Zanimljivosti

PRODAJE NEVINOST ZA 850 HILJADA DOLARA! Želi da pomogne siromašnim roditeljima, ali situacija se zakomplikovala...

Podeli vest

Osamnaestogodišnja Aleksandra Kefren objavila je da svoju nevinost želi da proda za 850.000 dolara kako bi, navodno, pomogla svojoj porodici da izađu iz loše finansijske situacije

Stvar se dodatno zakomplikovala kada su se javno oglasili i njeni roditelji koji su istakli da se ne nalaze u finansijskoj krizi i da im nije potrebna takva vrsta pomoći, kao i da će se svoje ćerke odreći ukoliko zaista uradi ono što je naumila. Njihove reči potvrdio je i Aleksandrin ujak. 

- Njenim roditeljima se zaista gadi to što radi i ne shvataju zašto se odlučila za tako nešto. Molili su je da to ne čini, ali ona im je samo odgovorila: "Ja imam 18 godina i mogu da radim šta hoću sa svojim telom". Onda su joj zapretili da ako se proda više neće biti njihova ćerka, a to je strašna situacija - ispričao je ujak ove devojke. 

Ujak koji je iz Rumunije stigao u London kako bi pokušao da izgladi situaciju, otkrio je i da Aleksandin otac zarađuje četiri puta više od prosečne plate Rumuna. 

On je posebno šokiran zbog izjave ove osamnaestogodišnjakinje da nije bitno hoće li se njen partner testirati na polno prenosive bolesti.

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 7 godina

U rumuniji je seks industrija vrlo uspesna privredna grana. Mi kaskamo za njima ali tesko ih je stici

Coa

pre 7 godina

Neka mi oprosti bivsa, ali ne vredi toliko para.

Pametnjakovic

pre 7 godina

Gde ide ovaj svet izgleda da na tom putu na povratka e politicari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija