• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

13.12.2016

21:51

VEČERAS JE SUPERMESEC! Jednu stvar morate da uradite za bolju 2017!

Zanimljivosti

VEČERAS JE SUPERMESEC! Jednu stvar morate da uradite za bolju 2017!

Podeli vest

U noći između 13. i 14. decembra 2016. godine uživaćete u poslednjem Supermesecu ove godine. Kiša meteora umanjiće vidljivost punog meseca, naučnici kažu – čak petostruko! Međutim, u duši će nam blistati jako, kao i uvek, tvrde astrolozi

Ovaj Supermesec otvoriće nam dušu tako će se sve u njoj videti kao na dlanu, ali nijedna osoba neće ga doživeti na isti način. Uzburkana osećanja više će prijati onima koji vole akciju, dok sentimentalna srca treba da se umire i čuvaju energiju. Strasti će dodatno probuditi trigon Supermeseca sa Jupiterom, očekujte mnogo zabave i dosta smeha.

Harmonični aspekti Marsa i Urana dozvoljavaju vam čak i da promenite plan u poslednji čas, dozvolite svojoj ekstrovertnoj strani da zablista. Ako baš ne odgovara vašoj ličnosti da uživate na Supermesecu na ludoj žurki, nemojte kvariti drugima provod. Prihvatite šale, čak i kad nisu obojene najboljim smislom za humor, zadržite prijateljski stav čak i kad vam se ne dopadaju ideje vašeg društva.

Ako ste spremni za otpuštanje svega teškog i neprijatnog što želite da ostavite za sobom u 2016. godini, tokom dejstva punog meseca otvara se mistični portal koji vam omogućava da to uradite veoma brzo.

Vreme Supermeseca idealno je da za razgovor o budućnosti, za učvršćivanje kolegijalnih odnosa i za razgovor o teškim temama. 

Očekujte da vam teškoće donese razlika između onog što mislite i onog što osećate. To će se dešavati i drugima u vašem okruženju, pa budite spremni na nagle izjave, a neprijateljske tonove prihvatite s tolerancijom i rezervom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija