• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/webtribune

20.12.2016

19:51

NOSTRADAMUS JE VIDEO USPON PUTINA I DOLAZAK TRAMPA: Prorokova upozorenja za 2017. izgledaju zastrašujuće!

Zanimljivosti

NOSTRADAMUS JE VIDEO USPON PUTINA I DOLAZAK TRAMPA: Prorokova upozorenja za 2017. izgledaju zastrašujuće!

Podeli vest

Mišel de Notr Dam je bio francuski filozof 16. veka koji je, kako navode njegovi sledbenici, predvideo mnoge istorijske događaje uključujući 9/11, Hitlerov uspon i predsedničku pobedu Donalda Trampa

Nakon godine pune iznenađenja i političkih briga, vernici su još jednom pogledali Nostradamusove spise kako bi pokušali da predvide šta će doneti nova godina.

Na svetskoj sceni, Kina bi mogla da načini hrabre poteze da izleči “ekonomski disbalans“ u svetu sa dalekosežnim posledicama, navode vernici.

Italija bi se mogla suočiti sa teškom finansijskom situacijom, sa porastom nezaposlenosti i kreditima koji će je učiniti “epicentrom“ sveže krize evrozone.

EVO KAKO JE NOSTRADAMUS "VIDEO" TRAMPA: Velika, besramna i hrabra SVAĐALICA!

Ova zemlja je izgleda spremna da iskusi ekonomsko previranje i duboku bankarsku krizu u svetlu rezultata italijanskog referenduma i odluke Matea Rencija da podnese ostavku.

- "Trenutna supersila,“ za koju se veruje da se odnosi na SAD, očekuje se da postane sve neobuzdanija i nekompetentna u godini kada će gospodin Tramp stupiti na dužnost.

TRAMPU SE CRNO PIŠE! Baba Vanga prorekla da milijarder NEĆE DOČEKATI DA SEDNE U PREDSEDNIČKU FOTELJU!

Još jedno proročanstvo kaže da se predviđa novo primirje između Rusije i Ukrajine, kojem će se suprotstviti SAD, ali prihvatiti EU.

U Latinskoj Americi se predviđa da će se vlade udaljiti od levičarske politike, što će pomoći u pripremi za potencijalne građanske nemire.

NOSTRADAMUS PROREKAO POBEDU TRAMPA, USPON ERDOGANA: Armija muslimana će proći kroz Evropu i zauzeti London!

Najstrašnije od navodnih proročanstava je “Vrući rat“ oko globalnog zagrevanja i smanjenja resursa, uz, kako se navodi, najveće pretnje od biološkog oružja i terorizma.

Što se tiče tehnologije, Nostradamus je predvideo da će takozvano računarstvo u oblaku postati standard, solarna energija će biti šire rasprostranjena i preovlađujuća, a komercijalna putovanja u svemir će se odvijati sa orbitalnim letovima širom Zemlje.

NOSTRADAMUS JE U 2016 VIDEO POSLEDNJEG AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Bliski istok će goreti, Rusija će uspostaviti svetski mir?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DS

pre 7 godina

Kada novinari nemaju bombasticnih dogadjaja onda uvijek dobro dodje Nostradamus ili baba Vanga ili jos ko zna koliko proroka da im popune naslovne strane i narod bace u trans.I nije vazno sto neko u te bajke vjeruje a neko ne vjeruje,vazno je da se prodaju novine i sto narodu nametnu temu za naprdivanje.Novinari su u stanju da od bilo kog covjeka naprave najvecu sveznalicu ili najvecu neznalicu,zavisno od toga sta im je namjera..

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ко не верује... - Читати не мора...!! Јеванђеље читај... У икону гледај...!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17