• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2017

21:19

PRINC IMAO BROJNE AVANTURE! Kamila besna zbog tvrdnji da je Čarls varao!

Zanimljivosti

PRINC IMAO BROJNE AVANTURE! Kamila besna zbog tvrdnji da je Čarls varao!

Podeli vest

Zbog iznošenja šokantnih tvrdnji o princu Čarlsu, njegova žena Kamila je besna i oseća se poniženo

Prema najnovijim tvrdnjama, princ od Velsa (68) imao je avanturu sa preduzetnicom Su Tounsend dok je još bio u braku sa princezom Dajanom, a u tom periodu se viđao sa sadašnjom suprugom Kamilom.

- Potpuno je izvan kontrole. Uvek je verovala da je ona bila ta koja je Čarlsa smirila. Delili su krevet godinama pre njegovog braka sa Dajanom i nakon što se venčao sa njom - kaže izvor i dodaje da je Kamila totalno poludela kada je saznala za Su i za biografiju "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life".

Kamila je poznata po tome da ne voli da sakriva osećanja. Čim se srela sa njim gađala ga je nekom figuricom u glavu, vičući da joj nije jasno kako je mogao da je vara i tako surovo da je ponizi u javnosti.

- Čarls je pokušao da objasni da je samo reč o bliskom prijateljstvu, ali Kamila mu nije poverovala ni reč, pa ga je od besa počela udarati rukama po grudima. Bio je to zanimljiv prizor - dodaje izvor.

Spremna je da mu se osveti, jer je ta avantura izluđuje.

- Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno - izjavila je Su.

Ali bili su toliko bliski da ju je Čarls upoznao sa svojom sestrom i princezom En, a zajedno su uživali u odlasku na izlete u njegovom Aston Martinu, a pratila ga je i na odmorima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Izandjali jarac,treba mu oprostiti sve grehe,nije on bas toliko vredan i ako je princ.I princ je ziva dusa i ne moze jesti svakog dana meso i kavijar,prijede mu se ponekad i pasulj.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija