• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tajmsindija/Informer.rs

20.01.2017

14:38

ŠOKANTNO! Roditelji SILOVANJEM "lečili" sina GEJA!?

Zanimljivosti

ŠOKANTNO! Roditelji SILOVANJEM "lečili" sina GEJA!?

Podeli vest

Roditelji iz Indije mučili sina i izložili ga silovanju, pošto su otkrili da je homoseksualac!

Pošto su saznali da je u vezi sa drugim muškarcem, indijski roditelji pokušali su da "izleče" sina silovanjem!

Mladić, čije ime nije otkriveno, živi sa partnerom u Kolkati. Iako se nije "autovao" (nije otkrio da je gej, prim. prev.), njegovi roditelji su sumnjali da je u vezi sa muškarcem.

Kada su saznali da im je sin gej, roditelji su unajmili lokalne siledžije da ga "muče". Kako piše indijski "Tajms", nesrećnog mladića huligani su tukli i izložili ga emocionalnom zlostavljanju.

Roditelji su potom sina odveli lekaru kako bi ga "izlečio" od homoseksualizma, a lekar je kao "terapiju" savetovao silovanje!?

Nakon svega što je doživeo, mladić je angažovao advokata i tražio zabranu prilaska za roditelje, kako bi sprečio ponovno zlostavljanje. Mladić, međutim, više ne može da plaća advokatske usluge, pa se strahuje da bi opet mogao da bude izložen torturi.

Mnogi pripadnici LGBT zajednice u Indiji svakodnevno se bore sa predrasudama i pretnjama. Zaštitu ne mogu da potraže ni od institucija, pošto je u toj zemlji zakonom zabranjen seksualni odnos između pripadnika istog pola.

Prema odredbi 377 Kolonijalnog zakona starog 153 godine, seksualni odnos između pripadnika istog pola je "neprirodan prekršaj" za koji može biti izrečena kazna od deset godina zatvora.

Odlukom suda u Nju Delhiju iz 2009. godine homoseksualni akt bio je dekriminalizovan, ali je Vrhovni sud Indije 2013. godine poništio tu odluku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija