• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

20.01.2017

16:28

(VIDEO) PENIS OD POLA METRA!!! Roberto je ČUDO prirode, ali o SEKSU može samo da SANJA!

Zanimljivosti

(VIDEO) PENIS OD POLA METRA!!! Roberto je ČUDO prirode, ali o SEKSU može samo da SANJA!

Podeli vest

Roberto Eskvivel Kabrera (54) iz Meksika pre dve godine dospeo je u žižu javnosti, kada se svetom proširila priča o njegovom penis dužine 48 centimetara!?

Snimak njegovog ogromnog polnog organa postao je tada viralan, a i do dan danas privlači pažnju začuđenih ljudi iz svih krajeva sveta.

Roberto je, kao vlasnik penisa od skoro pola metra, skinuo sa trona američkog glumca Džona Falkona za koga se, do tada verovalo, da ima najveću muškost.

- Poznat sam jer imam najduži penis na svetu. Ne znam nikoga ko bi mogao da se pohvali tolikom dužinom - rekao je za jednu tv stanicu Roberto, koji je svojevremeno tražio od meksičke vlade da ga proglasi invalidom jer ga spolovilo ometa u obavljanju svakodnevnih poslova.

Ali, uprkos ponosu zbog veličine polnog organa, lekari su Robertu savetovali da razmisli o skraćivanju. Posle intervencije imao bi normalnu dužinu, i ne bi osećao bolove, a mogao bi da ima i seksualne odnose i potomstvo, tvrdili su doktori. Roberto je, međutim, odbio ovu mogućnost, rekavši da bi radije da i dalje ima penis veći od svih muškaraca. Među Latinoamerikancima uvreženo je mišljenje da ko ima "veći" taj je veći "mačo".

 - To je nešto što ga razlikuje od ostalih i čini da se oseća posebnim - rekao je lekar koji je Robertu predlagao operaciju, prenosi "San".

Inače, Roberto tvrdi da je njegova alatka prirodno porasla i da ne zna zbog čega se to dogodilo. Na svom penisu on redovno nosi zavoje, zato što mu je tako udobnije dok se kreće, budući da bi ga trenje o pantalone i nogu bolelo i donosilo neprijatnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija