• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

13.02.2017

19:45

ODGOVORI SU VAM ISPRED NOSA! Evo šta bi svaka supruga volela za Dan zaljubljenih!

Zanimljivosti

ODGOVORI SU VAM ISPRED NOSA! Evo šta bi svaka supruga volela za Dan zaljubljenih!

Podeli vest

Dan zaljubljenih je tu. I dok mnogi muževi razbijaju glavu zbog toga šta bi svojoj dragoj mogli da poklone zanemaruju odgovore koji su im ispred nosa

1. Više sna - ako imate decu znači da svako jutro vaša draga mora da ustane ranije da bi sve stigla da odradi. Ustanite umesto nje i pustite je da se odmori.

2. Pomoć u kući - oslobodite je svih poslova za Dan zaljubljenih ili bilo koji dan za koji se ona odluči. Ako ste u mogućnosti, možete da angažujete i čistačicu koja će to odraditi umesto vas.

3. Masaža - to je poklon koji uvek možete da darujete.

4. Večera koju ste sami napravili - ako je ona inače kuvarica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona to veče sedi i uživa, dok je vi poslužujete.

5. Naručena večera - čak i ako vam kuvanje ne ide od ruke i ne možete da se snađete u kuhinji možete da naručite. Poslužite toplo jelo i iznenadite je.

6. Preuzmite inicijativu za planiranje - organizujte to veče potpuno sami i iznenadite je. Samo joj najavite da bude spremna tad i tad.

7. Wellness vikend - za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate decu, zamolite bake da ih pričuvaju ili angažujte dadilju, organizujte sve i odvedite je na zaslužen odmor.

8. Čuvanje dece - veče samo za vas. Bilo da idete u restoran bioskop ili šetu osiguraćete više prostora za bliskost. Organizujte čuvanje dece sa osobom u koju ćete imati poverenja da žena ne bi morala da brine.

9. Male stvari - napunite teglu njenim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imaćete originalan poklon koji će joj se sigurno svideti.

10. Manikir, pedikir, masaža lica - iako to ne znači da ćete vas dvoje zajedno uživati, to vreme će ipak biti posvećeno njoj, a ona će vam biti neizmerno zahvalna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija