• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

14.02.2017

09:12

TO SMO ČEKALI! Golotinja se vraća u Plejboj!

Zanimljivosti

TO SMO ČEKALI! Golotinja se vraća u Plejboj!

Podeli vest

Prošlo je samo nekoliko meseci od kako je Kuper Hefner, 25-godišnji sin Hjua Hefnera, postao kreativni direktor Plajboja, a stvari su se već zahuktale oko izdanja za mart/april

Da, golotinja se vraća u “Plejboj”. 

Hefnerova nedavna izjava na Tviteru ukazuje da je uklanjanje golotinje iz ovog časopisa prošle godina bila greška. 

On je dalje obrazložio rekavši da izdanje “vraća svoj identitet i ono ‘šta su zapravo’”. 

(VIDEO) PROPISNO SEVANJE! Lepa voditeljka pokazivala ogrlicu, a usput i SISU!

Magazin Plejnoj je prople godine ukinuo golotinju sa svoji strana, što je naišlo na kritike. Hefner je i sam napravio “pogrešan” potez sa čelnicima kompanije kada se javno nije složio sa odlukom njegovog unapređenja u direktora. 

 - Nisam se složiosa odlukom zato što sam osećao da milenijalcima i generaciji Y golotinja nije problem. Problem je bio način na koji su devojke i golotinja predstavljeni -  rekao je u jednom intervjuu Hefner. 

(VIDEO) MALA SIRENA! Ima samo 21 mesec, a već skače u bazen i pliva!

Njegova izjava o tome da se kompanija vraća svojim korenima u izdanju za mart/april, takođe sadrži te stavove. 


Ovo je veoma poseban trenutak lično i profesionalno da sam dobio priliku da podelim ovo izdanje Plejboja sa ocem, naravno i sa čitaocima. To je odraz kako brend može najviše da se poveže sa svojom generacijom i generacijama koje dolaze.” 

Osim golotinje, ovo izdanje Plejboja će vratiti i neke stare franšize (“The Playboy Philosophy,” “Party Jokes” i tako dalje), i izostaviti frazu “Zabava za muškarce” sa naslovne strane. 

“Magazin će uvek biti brend fokusiran na interese muškaraca, ali kao što i uloge polova evoluiraju u društvu, tako ćemo i mi.” 

Izdanje za mart/april imaće mnoštvo nagih žena, iako ne značajno različitih, intervjue sa Vanom Džonsom, Skarlet Johanson, Adamom Skotom…



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija